Doživite Loznicu iz vazduha – Virtuelna tura grada Loznice

Turistička organizacija grada Loznice pripremila je izvrsnu prezentaciju turističkih potencijala Loznice i okoline, i to iz vazduha!

Turisti će sada biti u stanju da na izuzetno zanimljiv i interaktivan način pogledaju šta sve mogu videti u Loznici i njenoj okolini. Projektom „Loznica iz vazduha“ obuhvaćeni su grad Loznica, Banja Koviljača, Tršić, Manastir Tronoša, Cer-Tekeriš, Gučevo i reka Drina, i to iz ukupno 24 tačaka.

Kliknite na sliku da biste pokrenuli virtuelnu turu:

loznica-iz-vazduha
Kliknite za pokretanje virtuelne ture

Za promociju u turizmu izuzetno su bitne dobre fotografije. Ako fotografija govori hiljadu reči, onda virtuelna tura, i to iz vazduha, govori više od hiljadu fotografija!

Virtuelna tura je skup panoramskih fotografija koje prikazuju uslikani prostor u svim pravcima (360°x180°). Pomeranjem slike u svim smerovima putem kursora miša posetiocu se omogućuje „kretanje“ kroz prostor, pružajuci jedinstveno iskustvo „obilaska“, kao da se zaista tamo i nalazi.

Pomeranjem kursora miša se pomera fotografija  u svim smerovima, tako da se posetiocu omogućava kretanje kroz prostor, pružajuci jedinstveno 3D iskustvo obilaska destinacije ili čak čitavog kraja, kao da se zaista tamo i nalazi.

Doživljaj virtuelne ture još je bolji sa specijalnim VR naočarama pomoći kojih korisnik dobija osećaj kao da zaista leti iznad turističkih lokaliteta Loznice.

Projekat je realizovan u saradnji sa firmom „Turistika“ koja je već radila nekoliko ovakvih projekata.

Vrituelna stvarnost se u poslednje vreme ističe kao najveći trend u promociji turističkih destinacija i prateće ponude a Turistička organizacija grada Loznice projektom „Loznica iz Vazduha“ ide u korak sa savremenim načinima promocije turističkih destinacija.

Istražite Loznicu iz vazduha i posetite nas već narednog vikenda!