Predstavljanje Turističke organizacije grada Loznice na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, 20-23. 2. 2020. godine

Grad Loznica, zajedno sa opštinama Krupanj, Ljubovija i Mali Zvornik predstavio je svoje turističke potencijale i proizvode u okviru prostora regije Podrinje u Hali 4 Beogradskog sajma.

TOG Loznice je predstavila potpuno nov vizuelni identitet svojih promotivnih materijala. Urađena su nova izdanja Turističkih vodiča na srpskom (ćirilično i latinično), engleskom, nemačkom, ruskom i kineskom jeziku, kao i prvi put izdanje na francuskom jeziku.

Predstavili smo novi sveobuhvatni Kalendar manifestacija Loznica 2020, dvojezični, srpsko-engleski.

Naše predstavljanje je bilo multimedijalno. Premijerno je prikazan novi promo film LOZNICA na velikom led ekranu na kom su posetioci mogli da pogledaju i naše animacije Loznica i LilaLo, kao i novi promo video festivala LilaLo.

 

Veliku pažnju posetilaca privukla je maskota LILA koja je prolaznicima delila promo suvenire, male lile, i flajere sa najavom trećeg festivala LilaLo (10-12. jul 2020. god).

Publika je uživala u scenskom nastupu Teatra Mimart i muzičkim nastupima kvarteta Uvertira i orkestra Vožd na našem štandu.

Kvartet Uvertira

 

Teatar Mimart

 

Grupa Vožd

Organizovali smo nagradnu igru za posetioce, svakog dana u 16 časova je bilo izvlačenje vrednih nagrada.

Sajamski nastup TOG Loznice je prošao veoma zapaženo i zabeležen je od strane brojnih lokalnih i nacionalnih medija.

Ugostili smo naše saradnike, uvažene goste, novinare, menadžere, estradne umetnike, ostvarili nove poslovne kontakte i upriličili brojne poslovne sastanke.

Foto: Aleksandar Stojanović i Rajko Karišić