27. октобар 2016.

Џипови

Ако сте заљубљеник у 4×4 вожњу по теренима где обична возила не пролазе, онда је ово право место за вас!

Ужитак вожње кроз непроходне терене и упознавање наших крајева и природних лепота натерало је заљубљенике овог спорта,  где је авантура пуна адреналина, да оснују off road клуб ЕXТРЕМ 015 крајем 2004. године. Клуб броји око 40 чланова са територије града Лознице и поседују 14 теренских возила (JEEP, Lada, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi…).

Основни циљ клуба је омасовити off road на подручју западне Србије, а и шире, и окупљати заљубљенике тог узбудљивог спорта. Клуб организује две џипијаде годишње: прва – међународна, организује се друге недеље маја и такмичарског је карактера, док је друга у децембру и има за циљ окупљање и дружење чланова клуба из окружења.

Оff road је спорт у ком се не тражи брзина, него спретност и сналажљивост у најтежим условима ван путева, на терену који је много пута и непроходан. Стаза на Гучеву је једна од најзахтевнијих у Европи.

Поред свих манифестација на домаћем терену чланови клуба „Еxtrem 015“ из Лознице су активни и представљају нашу земљу у иностранству (дружење у Македонији, Грчкој…). „Еxtrem 015“ подржава све организације територије града Лознице: параглајдинг клуб, планинаре, мото клуб, квадове и многе друге. Клуб има сарадњу са клубовима из Словеније, Бугарске, Словачке, Македоније, Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Постоје три категорије вожње: туристичка, soft и hard вожња.

Одлазак у природу потреба је свакох човека, стога позивамо вас да се придружите некој од наредних off road авантура које клуб организује.

Ако сте заинтересовани за неку од туристичких тура, више информација можете добити на број телефона +38164/859-45-45, Зоран Матић.