27. октобар 2016.

Мотоцикли

МК „BLACK DRAGONS“

Интернационални мото-клуб „Black Dragons“ из Бање Ковиљаче ,са дугогодишњом активношћу, броји око 30 чланова. Дуги низ година клуб организује традиционално интернационалну манифестацију „Моточашће“.

Ово је уникатни мото-скуп изузетне организације који обилује мноштвом квалитетних бендова уз феноменалну понуду хране и пића. „Моточашће“ поред свог забавног и такмичарског карактера, за циљ има промоцију живота на два точка, а све то уз слоган „Бајкери против наркотика“.

Такође, у оквиру овог скупа буде организован и камп за све бајкере као и дефиле, уз бесплатно пиће, од Бање Ковиљаче до центра града Лознице, где бајкери буду дочекани живом рок свирком. Треба нагласити да је скуп такође и хуманитарног карактера јер се прикупљена средства донирају Дому за децу са специјалним потребама у Бањи Ковиљачи.


МК „GONZALES“

Мото-клуб „Gonzales“ из Лешнице основан је 2007. године. Клуб сваке године традиционално организује мото скуп где посетиоце очекују бајкерске игре, незаобилазни дефиле кроз град као и богат музички програм. На овај мото скуп долазе бајкери из многих градова Србије, Босне и Херцеговине, Словеније, Немачке и Словачке где их очекује незабораван провод.