1. новембар 2016.

Wellness центар Ковиље

 

Смештен је у велелепном здању Купатила Краљ Петар I у Бањи Ковиљачи, на преко 1500m² и опремљен је са два базена, спољашњим и унутрашњим, две сауне, фитнес центром, базен баром и осталим пропратним садржајима. Купатило у којем се налази поседује дугу традицију и са правом носи епитет краљевско јер је угостило бројне великане, па и самог монарха, за којег је изграђена специјална када, док су базени били намењени за остале госте.

Модерни и савремено опремљен wellness центар Ковиље постоји од 2007. године и представља под-бренд Специјалне болнице за рехабилитацију Бања Ковиљача.

За добро расположење и врхунско уживање наших гостију брине стручни тим терапеута посебно квалификованих за пружање услуга масаже и бројних других третмана који се примењују у овом wellness центру. Наквалитетнији препарати, најсавременија технологија и врхунска услуга је оно што се у нашем њеллнесс центру пружа сваком кориснику. На услузи у сваком тренутку је и консултација медицинског тима лекара специјалиста а све у циљу достизања максималног угођаја и повољног ефекта третмана на здравље сваког нашег госта.

Наш wellness центар Ковиље помоћи ће Вам да се успешно припремите, да упознате себе и дефинишете циљеве којима стремите а љубазно и високо професионално особље учиниће све за Ваш здрав и леп изглед. Овде ћете научити да се брзо и лако опустите и регенеришете, да осетите добробит активног одмора и прикупите снагу за изазове који су пред Вама. У нашој кући не побољшавате само Ваше здравствено стање, већ стичете нови стил живота који Вам доноси физичко и ментално благостање.

У оквиру услуга које нудимо су бројни појединачни садржаји, мини пакети, анти-аге третмани Нега душе и тела и wellness програми Уметност здравља и лепоте. Обиље садржаја и стручно особље омогућавају гостима да проведу незаборавне и опуштајуће тренутке негујући своје тело и дух. У оваквој оази мира заборављате на свакодневне проблеме и чувате Ваше здравље а за време које овде проведете, заборавићете на оно што забрињава и оптерећује.

Уз музику, светлост свећа, мирис ароматичних уља, подарите себи искуство савршене релаксације, обновите животну енергију и успоставите равнотежу тела и духа…

Детаљније информације о wellness центру Ковиље можете пронаћи на следећем линку: http://www.banjakoviljaca.rs/wellness.htm