Изложба фотографија и промоција фотомонографије „То је било неко лепше и срећније време“

Фестивалска изложба фотографија “То је било неко лепше и срећније време“ аутора Драгана Теодоровића Зеке биће свечано отворена у четвртак 11. јула од 18 часова у Галерији „Мина Караџић“ у Вуковом дому културе у Лозници када ће бити уприличена и промоција његове фотомонографије уз наступ Школе рок гитаре из Лознице.
Усвојивши „rock stage” и позорницу као своје животно окружење, Драган Теодоровић почиње активно да бележи фотографском камером најзанимљивије моменте и атмосферу на концертима, као и енергију глумаца на позоришним даскама и филму.
Његове фотографије одишу не само аутентичним рок светлом, са свим његовим ефектима, већ и специфичном ликовношћу, која не представља само случајност заустављеног делића секунде, већ нам Зеко на тај начин открива тананост емоција које негује према послу и људима са којима ради. Рад са групом „Emir Kusturica & the No Smoking Orchestra“ започиње 1999. године, када отпочиње и његова професионална фотографска каријера. Фотографије су му објављиване у свим домаћим, као и најпрестижнијим светским часописима и новинама : Rolling Stone, Playboy, Figaro, Madame, Le Monde, Corriere della Sera..