Доживите Лозницу из ваздуха – Виртуелна тура града Лознице

Туристичка организација града Лознице припремила је изврсну презентацију туристичких потенцијала Лознице и околине, и то из ваздуха!

Туристи ће сада бити у стању да на изузетно занимљив и интерактиван начин погледају шта све могу видети у Лозници и њеној околини. Пројектом „Лозница из ваздуха“ обухваћени су град Лозница, Бања Ковиљача, Тршић, Манастир Троноша, Цер-Текериш, Гучево и река Дрина, и то из укупно 24 тачака.

Кликните на слику да бисте покренули виртуелну туру:

loznica-iz-vazduha
Кликните за покретање виртуелне туре

За промоцију у туризму изузетно су битне добре фотографије. Ако фотографија говори хиљаду речи, онда виртуелна тура, и то из ваздуха, говори више од хиљаду фотографија!

Виртуелна тура је скуп панорамских фотографија које приказују усликани простор у свим правцима (360°x180°). Померањем слике у свим смеровима путем курсора миша посетиоцу се омогућује „кретање“ кроз простор, пружајуци јединствено искуство „обиласка“, као да се заиста тамо и налази.

Померањем курсора миша се помера фотографија  у свим смеровима, тако да се посетиоцу омогућава кретање кроз простор, пружајуци јединствено 3Д искуство обиласка дестинације или чак читавог краја, као да се заиста тамо и налази.

Доживљај виртуелне туре још је бољи са специјалним ВР наочарама помоћи којих корисник добија осећај као да заиста лети изнад туристичких локалитета Лознице.

Пројекат је реализован у сарадњи са фирмом „Туристика“ која је већ радила неколико оваквих пројеката.

Вритуелна стварност се у последње време истиче као највећи тренд у промоцији туристичких дестинација и пратеће понуде а Туристичка организација града Лознице пројектом „Лозница из Ваздуха“ иде у корак са савременим начинима промоције туристичких дестинација.

Истражите Лозницу из ваздуха и посетите нас већ наредног викенда!