Интернационални ГРАНД циркус на леду у Лозници

Спектакл на леду у Лозници!

Недеља, 8. децембар од 17 и 20 часова у Вуковом дому културе у Лозници.
Карте по цени од 1200 динара можете купити у Туристичко информативном центру у Лозници (ул. Јована Цвијића 20), сваког дана 8-20ч.

Контакт за све информације : 015878520

*****
Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља света, чувени ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЦИРКУС НА ЛЕДУ, у оквиру нове европске турнеје гостује и у нашем граду. Ово је јединствена прилика да присуствујете програму који очарава публику широм света, доносећи осмехе и забаву млађима, а старима враћа сећање на некадашње циркуске арене, враћајући из заборава ову врсту забаве за све генерације.

Програм прилагођен извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја изводи се уз спектакуларне светлосне ефекте који доприносе магији.
Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама.
Ова фантастична трупа представља аутентичну уметност циркуса, па га с правом упоређују са најпознатијим светским циркусом Cirque Du Soleil.
Програм за све генерације, у којем ће поред деце уживати и њихови родитељи, током протеклих година је постао права светска атракција која доприноси забави публике и пуни дворане широм света.