Традиционална новогодишња забава за малишане

Први дан нове године започео је манифестацијом Приђи срцем коју је Туристичка организација града Лознице традиционално приредила десету годину за редом, у улици Јована Цвијића (пешачка зона) у Лозници. Манифестација је хуманитарно-забавног карактера и посвећена је свим малишанима.

Програм је трајао од 12 до 15 часова, а присутне су забављали Ло аниматори, аниматори Златна грана и Креативни погон из Новог Сада, мађионичар Јанко и лознички музички бендови.

Ло аниматори, Лозница

 

Креативни погон, Нови Сад
Креативни погон, Нови Сад

 

Златна грана, Нови Сад

 

Акустични дуо Драган и Никола

 

Група Соло

Уприличена је и бесплатна вожња Деда Мразовим кочијама, фејс арт, музичке игре и радионице, причање бајки, израда играчака од балона. Деда Мраз је делио деци слаткише које је донирала компанија Нели.

Такође је, за најмлађе суграђане, организована наградна игра. Tребало je да напишу писмо Деда Мразу, потпишу своје име и презиме, убаце га у кутију, а на крају програма Деда Мраз је извлачио најсрећније добитнике слаткиша Штапић кремић које је даровало предузеће Миди.

Током трајања догађаја, Туристичка организација града Лознице организовала је продају тематских сувенира, а укупан приход од продаје истих намењен је у хуманитарне сврхе.