ТОГ Лознице на Међународном сајму туризма у Софији

Туристичка организација града Лознице наступала је као излагач на овогодишњем Међународном сајму туризма Holiday & Spa Expo 2020, у Софији, Бугарска, од 13. до 15. фебруара у Inter Expo Center.

Штанд Туристичке организације града Лознице био је на простору Туристичке организације Србије, где смо заједно са другим туристичким организацијама и привредницима представили своју земљу на најбољи могући начин.

Лозница се први пут представила на овом сајму и за овај део европског тржишта. Наступ је био веома запажен и успешан тако да очекујемо и већи број туриста из Бугарске и околних земаља.

 

Велика част нам је била да гост на нашем штанду буде амбасадор Републике Србије у Бугарској, Његова екселенција др Жељко Јовић, који је истог дана у згради амбасаде организовао пријем и прославу поводом Дана државности Републике Србије, на ком је присуствовала и делегација Туристичке организације града Лознице.

Обавили смо велики број пословних разговора и успоставили нове контакте, од којих посебно наглашавамо контакт са највећим туроператером у Бугарској и шире, Bohemia travel agency и власником исте, господином Бајком Бајковом.

 

На великом скупу на ком је присуствовало око 150 туристичких агенција и представника медија, а који је организовао господин Бајков, имали смо прилику да их све поздравимо испред Града Лознице и позовемо на сарадњу.